DX personeel geslaagd!

Onze DX inkoop- en verkoopafdeling zijn geslaagd!
De afgelopen maanden heeft onze inkoopafdeling een training gevolgd en succesvol afgerond bij Slimstock, leverancier van het softwarepakket Slim4. Met de opgedane kennis over dit nieuwe softwarepakket kunnen wij het managen van onze voorraadposities naar een nog hoger plan tillen.

Tegelijkertijd is onze verkoopafdeling commercieel getraind door SalesTopics en ook zij hebben dit met succes afgerond! Met direct toepasbare tips en verder ontwikkelde vaardigheden kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn.

Slimstock
Slim4 is een integrale voorraadoptimalisatie software oplossing voor forecasting & demand planning en voorraadbeheer. Met ruim 5.000 gecertificeerde gebruikers, biedt Slimstock haar klanten al 25 jaar een complete oplossing voor het beheren en optimaliseren van hun voorraden.

SalesTopics / Accelerate your sale
SalesTopics is een gedreven, ambitieus en vooral creatief instituut dat organisaties en (sales)professionals helpt bij het verbeteren van hun commerciële rendement. Het aanbod praktijkgerichte Sales Trainingen, Sales Coaching en Sales Consultancy leveren een aantoonbare bijdrage aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat.


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..